«

»

nov 19

Nije Riep.

Binnen Nije Riep is veel veranderd, stapje voor stapje komen we steeds verder. 

In januari zijn wij opnieuw begonnen met een nieuw bestuur en een nieuwe huisstijl. Ook in het pand kun je nu onze stijl terug zien, de ruimtes zijn opgeruimd, schoon en klaar voor gebruik. De winkel is gevuld met nieuwe ondernemers en mooie nieuwe producten, heb je een cadeautje nodig of wil je iets leuks voor in huis kun je bij ons zeker slagen. De winkel blijft zich uitbreiden, dus er is regelmatig wat nieuws te vinden. Op dit moment hebben wij ook hele leuke cadeautjes voor sinterklaas en kerst. Niks is tweedehands! 

Naast de winkel zijn wij nu ook bezig met de brasserie, er kan nog niet geluncht worden, maar iedereen is zeker welkom voor een kop koffie, thee of wat fris op de dagen dat we open zijn. De ruimte is al wel beschikbaar voor verschillende doeleinden, zo hebben we hier wel eens een high-tea, babyshower, kinderfeestje, koffie ochtenden, ondernemers bijeenkomsten, enz. We kunnen hier nog niet zelf koken, maar catering regelen zijn we inmiddels heel goed in.

Graag willen wij dit alles en meer laten zien tijdens onze opendag op 27 november. Mondkapje is verplicht, QR code niet. 

Het volledige programma van die dag zal binnenkort online komen te staan.

Hou onze social media in de gaten voor updates.

Facebook: Nije Riep regiowinkel en ondernemershuis

Instagram: Nijeriep_spijk

Website: www.Nijeriep.nl & www.Discoveryrecreatie.nl

Email: bestuur@nijeriep.nl

Locatie: Ubbenasingel 3 in Spijk

Projectleiders en (deel van) bestuur Nije Riep,

Hanneke Afman: 0612409261

Ilse Mulder: 0634527388