«

»

nov 30

Kunstproject Museumdorpentour zoekt dorpsjongeren

Een kunstwerk maken voor je eigen dorp. Samen met vrienden, dorpsgenoten en een lokale kunstenaar. Het kunstwerk wordt in de zomer van 2024 onderdeel van een kunstroute langs zes Groninger dorpen in de gemeente Eemsdelta. Dát is de Museumdorpentour!

Doe je mee?

De eerste aanmeldingen van jongeren uit de zes dorpen hebben we al. Maar er is nog plek voor meer kunstmakers. Er is sowieso plek voor jou! Je hoeft voor dit project geen ervaring te hebben of specifieke vaardigheden. Nieuwsgierigheid én goeie zin om samen iets moois te maken voor je dorp, daar gaat het ons om!

Meer informatie & aanmelden

Voor meer informatie en om je aan te melden, mag je appen, bellen of mailen met Inge:
06 149 360 75 / hallo@museumdorpentour.nl. Verder kan je ons volgen op Instagram, TikTok en Facebook. Zoek ons maar es op! Check onze fonkelnieuwe website: museumdorpentour.nl

Museumdorpentour is een kunstproject van jongeren uit zes verschillende dorpen, in samenwerking met lokale kunstenaars en andere dorpsbewoners. Het vindt plaats in het mooie en weidse dorpenlandschap van de Groninger gemeente Eemsdelta. Eind juni 2024 zijn de kunstwerken klaar en start de tour. Vanaf dat moment is de museumdorpentour toegankelijk voor publiek: Groningers én toeristen. De zes museumdorpentourdorpen zijn: Bierum, Spijk, ’t Zandt, Westeremden, Loppersum en Losdorp.