«

»

feb 27

4 keer leuk! in Spijk

De Cabaretpoel, Vier keer leuk! speelt in MFC Spijk

Aankomende zaterdag 29 februari zal er een extra losse voorverkoop plaatsvinden bij Coop Buist van 10:00 uur tot 12:00 uur. Reeds gereserveerde kaarten kunnen dan ook worden afgehaald. 

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen.

Op zaterdag 14 maart speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in MFC Spijk in Spijk.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Cortijn Tonkes studeerde in 2015 af als uitvoerend theatermaker aan theateropleiding Selma Susanna. Een paar jaar eerder won hij op het Groninger Studenten Cabaret Festival zowel de publieks- als de juryprijs. Met MIRO speelt hij een persoonlijk cabaretprogramma. Eerlijk, beeldend en natuurlijk vooral humoristisch.

Hidde van Gestel won in 2019 als 18-jarige Puck’s Talent Cabaret in Arnhem. Dit nieuwe cabarettalent neemt je mee in zijn gedachtewereld met scherpe humor en een vleugje saxofoon.

Floris de Vree wil graag de mensen zo hard mogelijk laten lachen. Of het nou is door een flauwe grap, een hilarische anekdote of een zelfgeschreven prentenboek. Floris wil de mensen met buikpijn van het lachen de zaal uit hebben. En ach, als er toch ergens een persoonlijk verhaaltje of een boodschap in zit, is dat toch alleen maar mooi meegenomen?

Anne Jan Toonstra is een geboren en getogen de Groninger. Hij brengt een muzikale cabaretvoorstelling gewapend met energie, veel grappen en een piano.

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van’t Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Meer informatie vindt u op www.cabaretpoel.nl.

Na de voorstelling zal er een verloting plaatsvinden en is er gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Voorstelling: De Cabaretpoel, Vier keer leuk!

zaterdag 14 maart, MFC Spijk.

Aanvang 20.00 uur.  Zaal open 19:15 uur

Kaarten: € 12,50.

Let op: Vol = vol. Wees er dus op tijd bij en reserveer uw kaarten via mfcspijk@gmail.com , telefonisch 06-51323546 of kom langs bij Buist op zaterdag 29 februari.