«

»

dec 17

Oud ontmoet Jong in Baaiermerstee.

Donderdag 15 december was er weer een 55+ middag ,en waren de kinderen van de basisschool ook uitgenodigd .

Wat een geweldige middag hebben we gehad !

Voor de Baaiermerstee stond een “kale “ kerstboom . Het was de bedoeling om die vol te hangen met zelfgemaakte kerstballen met een persoonlijke wens of boodschap . Binnen was het lekker warm en erg gezellig. Jong en oud samen (mooi om te zien ) En er werd heel wat af gebabbeld .

Na de koffie/thee/ranja en kerstkransjes werden er prachtige kerstballen geknutseld .Verf, litters, stickers enz , alles werd gebruikt om de mooiste ballen te maken . Daarbij hadden we hulp van Annamarie, Manon, Annemijn en Yoëlla. Dames bedankt voor jullie geweldige inzet 👍🏻

Van het knutselen krijg je trek, dus hebben we ook samen gegeten . Poffert en pannenkoeken. Het was heerlijk !! P en P bakkers bedankt 👍🏻 Als afsluiting nog een ijsje en daarna was het tijd om de ballen in de boom te hangen . De boom was ons aangeboden door Dorpsbelangen Bierum.
Onze dank daarvoor 👍🏻 En hij is prachtig geworden! Dus kom gerust eens kijken, iedereen heeft heel erg z’n best gedaan .

Voor iedereen fijne feestdagen, en denk goed om elkaar .

En …..in de boom wat extra lichtjes voor wie het nodig kan hebben in deze tijd ….. Mooi om samen te zijn met jong en oud Bierum !

En voor wie nu denkt,dat lijkt me ook wel wat ? 1 keer in de maand op donderdag komt de 55+ groep samen in Baaiermerstee . Kom gerust langs voor een praatje, kop koffie/thee en een activiteit. Voor meer info bellen met Simone 06-27161683