«

»

jan 11

“TikTok Live” mmv Bierumer Jeugd?

Hallo allemaal,

Via deze weg willen we graag alle jongeren uit bierum (12-27 jaar) bij elkaar roepen voor een leuke actie! “De TikTok Live”

Vanavond 19:30 uur Baaiermerstee

Wij hebben de vraag gekregen om samen met de jongeren uit Bierum een filmpje te maken over alle leuke dingen in Bierum, en wat hier allemaal te beleven is 🙂 en vooral, hoeveel jeugd hier nog is!

Er zal een bijeenkomst zijn op 31-01-2024 in Baaiermerstee, waarbij jullie allemaal voor uitgenodigd zijn! Hierin krijgen we te horen wat er van ons word verwacht, en wat voor vets wij kunnen en mogen neerzetten!

Hopelijk zijn er veel van jullie aanwezig! Laat je  weten of je komt? Mocht je nou niet kunnen, geeft niks. Er komt een update in de groepsapp 🙂 en er volgen nog meer bijeenkomsten.

Om dit te laten slagen hebben we natuurlijk wel jullie hulp nodig!!!!

Dussssss, heb jij een (geheim) talent of is er iets wat je goed kan of graag wil laten zien, ben je van harte welkom om mee doen in de film.

Nu snappen we, dat de stap er naar toe best moeilijk kan zijn, maar weet dat je daarin niet de enige bent!

Hoe leuk is het, dat we dit met álle jongeren uit Bierum kunnen realiseren!!!!

Want zeg nou eerlijk, hoe leuk en gezellig is Bierum. 🙂

Het is allemaal misschien nog wat vaag, maar er komt snel meer duidelijkheid!

Door dit met elkaar te doen, kunnen we ook met z’n allen er naar toe werken om deze groep maandelijks bij elkaar te laten komen voor leuke activiteiten/spelletjes in baaiermerstee!

Ken of weet jij nog jongeren tussen de 12 en 27 jaar die in Bierum wonen, die nog niet in de groep zitten, laat het weten en stuur het nummer maar door:)

Alvast bedankt

En tot snel

Bij vragen;  06-50241118