«

»

apr 26

Lente-nieuws IJsvereniging

Lente nieuws van de ijsvereniging.

Zoals velen vast wel hebben gezien, is onze ijskeet aan vervanging toe. Wij zijn hier druk mee bezig en proberen hier een oplossing voor te zoeken. We hebben al diverse bedrijven aangeschreven voor een donatie. Helaas heeft dit nog niks opgeleverd. Wij hebben inmiddels wel met de gebiedsregisseur Delfzijl gesproken en hij heeft ons tips gegeven. Verder heeft hij ons in contact gebracht met st. natuurmonumenten.

Onlangs hebben we met een afgevaardigde van st. Natuurmonumenten gesproken. Dit was een informatief en positief gesprek. Wij hebben veel ideeën voor de toekomst in samenwerking met natuurmonumenten. Ideeën waarbij vooral de basisschool jeugd betrokken wordt en dan met name in de zomer maanden. Meer kunnen we op dit moment nog niet zeggen omdat we nog in de beginfase zitten. Maar leuk is het zeker!

Wat we wel kunnen zeggen, is dat natuurmonumenten onze ijsbaan zal onderhouden door regelmatig te maaien. Maar ook gaan ze de paden van het bos aan weerszijden van de ijsbaan weer maaien. Hierdoor zal het weer mogelijk zijn door het bos te lopen.

Allemaal positief nieuws dus en ondertussen blijven we proberen de ijskeet te vervangen. (Ideeën zijn welkom)

We houden jullie op de hoogte.

M.vr.gr.
Bestuur ijsvereniging Bierum.