«

»

feb 01

Maak kennis met gebiedsregisseur Edwin Broekman 

De gemeente vindt het belangrijk om dichtbij inwoners te blijven, ondanks het grote gebied. Daarom zijn vier gebiedsregisseurs aangesteld. Zij zijn de contactpersonen voor de dorpen en wijken van Eemsdelta. Deze week stelt gebiedsregisseur Edwin Broekman zich aan je voor. Edwin Broekman is gebiedsregisseur voor de dorpen Holwierde, Krewerd, Godlinze, Losdorp, Bierum, Spijk en de wijk Delfzijl Noord, inclusief Biessum en Uitwierde.

Edwin Broekman: “Mijn naam is Edwin Broekman. Ik ben getrouwd en ik heb twee volwassen dochters. In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, wandelen, roeien, kamperen en er op uit gaan. Daarnaast ben ik bestuurslid bij roeivereniging Neptunus. Na ruim een jaar ben ik weer terug als gebiedsregisseur in de noordelijke dorpen van de voormalige gemeente Delfzijl. Tot meer dan een jaar geleden werkte ik sinds 2015 als gebiedsregisseurs in deze dorpen. Eemsdelta is een mooie gemeente om voor te werken. De cultuurhistorie, een groot en prachtig buitengebied, wijken met de dynamiek van een grote stad, havens en bedrijvigheid maken het wonen, werken en recreëren de moeite waard.”

Waar kunt u voor bij Edwin terecht
Als gebiedsregisseur is Edwin het aanspreekpunt voor de leefbaarheid in je wijk of dorp. Je kunt bij Edwin terecht voor vragen, ideeën, wensen of overige zaken. Afhankelijk van de vraag, vervult Edwin de rol van vraagbaak, wegwijzer, ondersteuner, doorverwijzer of meedenker. Edwin is, wanneer het kan in verband met de coronamaatregelen, ook regelmatig aanwezig in Delfzijl Noord en de dorpen. Kijk voor meer informatie over de gebiedsregisseurs op Idee voor je buurt | Gemeente Eemsdelta.

Contactgegevens Edwin Broekman
Je kunt Edwin telefonisch bereiken via 0655477082 of via de mail: edwin.broekman@eemsdelta.nl. Je kunt Edwin ook volgen via de Facebookpagina: Gebiedsregisseur Eemsdelta Delfzijl-Noord Oud Bierum.

Klacht of melding openbare ruimte
Is iets niet in orde in de woonomgeving? Maak dan een melding via eemsdelta.nl/iets-melden.

Gemeente Eemsdelta