«

»

aug 29

Aanleg glasvezel Delta

DELTA Netwerk gaat door met de aanleg van glasvezel in Eemsdelta Oost

DELTA Netwerk, dé glasvezelspecialist van Nederland, komt na Appingedam, Delfzijl, Farmsum en de dorpen in Eemsdelta Zuid nu ook naar Bierum ,Godlinze, Holwierde, Krewerd, Losdorp en Spijk om de inwoners te voorzien van gigasnel en stabiel internet en haarscherpe TV. Online vergaderen, gamen, series streamen, zorg op afstand, het kan straks allemaal zonder haperen en ook nog eens tegelijkertijd!


DELTA Netwerk gaat volgens planning in het vierde kwartaal van dit jaar starten met de aanleg in de dorpen van Eemsdelta Oost. Om bij zoveel mogelijk woningen een aansluiting op het glasvezelnetwerk te maken, komt er vanaf maandag 5 september een medewerker langs om te kijken waar de aansluiting in de woning gemaakt mag worden. Inwoners zijn begin dit jaar al per post geïnformeerd en zullen de komende tijd meer informatie gaan ontvangen. De glasvezelaansluiting is gratis en verplicht tot niets. Wel is het zo dat er pas gebruik gemaakt kan worden van gigasnel en stabiel internet als er een abonnement wordt afgesloten bij één van de deelnemende telecomaanbieders. Een flink aantal inwoners van Eemsdelta heeft dit al gedaan wat bevestigt dat er voldoende animo is voor glasvezel.

Glasvezel Informatiepunt  

DELTA Netwerk heeft al twee Glasvezel Informatiepunten geopend in Appingedam en Delfzijl. Dit is een speciaal ingerichte ‘winkel’ aan de Landstraat 16 in Delfzijl en aan de Dijkstraat 53 in Appinge-dam en is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 18.00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. Adviseurs staan daar bezoekers te woord om alle vragen te beantwoorden.  

Informatieavond 

Graag vertelt DELTA Netwerk meer over de glasvezelcampagne, het aanbod en de aanleg tijdens een informatieavond. Iedereen is welkom en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. De informatieavonden zullen plaatsvinden op:

Dinsdag 20 september 19.00 uur bij Dorpshuis De Heekt, Hoofdweg 32 in Holwierde

Donderdag 22 september 19.00 uur bij Dorpshuis Spijk, Nesweg 1 in Spijk

Over DELTA Netwerk
DELTA Netwerk richt zich op de aanleg van glasvezel in nieuwe gebieden en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber bereikt inmiddels meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven en groeit met 30.000 glasvezelaan-sluitingen per maand. De ambitie is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025.

Kijk voor meer informatie over glasvezel in Eemsdelta Oost op deltanetwerk.nl/eemsdelta-oost