«

»

okt 29

Valpreventie 55+

Sportcoach Gerkina Doze te gast bij de 55+

Neem de Stap, Blijf Vitaal!

Voor meer informatie zie: www.veiligheid.nl/valpreventie

De middag begonnen we met koffie/thee en wat lekkers . Daarna een voorstel rondje ,en de mensen konden aangeven waar ze tegenaan lopen nu ze ouder worden. Gerkina gaf handige tips en er werd tussendoor ook enorm gelachen . Zo ook dat een paar dames naar de beweegtuin in Spijk gingen en enthousiast op de toestellen gingen zonder de uitleg te lezen. En ja hoor,de eerste dame viel er gelijk af … De tweede dame dacht : Dat lukt mij wel ….niet dus! Ook plat op snoet!! 😉

Hierna gingen we met z’n allen naar de gymzaal . Langzaam opbouwen en wat rondjes lopen en ondertussen tips voor bv een betere houding . Er werd ook geoefend wanneer je ten val komt. Hoe je overeind kunt komen, maar ook als dat niet lukt hoe je hulp kunt vragen . Op het laatst nog een oefening hoe je je lichaam in balans kunt houden . Al met al een leerzame middag !

En wat ook gezegd mag worden ,deze club mensen zijn allemaal nog goed in beweging 👍🏻 Natuurlijk afsluiten met een drankje en heerlijke hapjes want doar blief je smui bie!

Hartelijke groet ,De vrijwilligers.

Volgende x : 18 november (filmmiddag en samen eten ) Aanvang 15 uur Baaiermer stee