«

»

mei 21

Voorbereidingen Spiekster Tentfeest in volle gang

De organisatie van het Spiekster Tentfeest draait op volle toeren! Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen om tot uitvoering over te gaan. Na Pinksteren wordt volop begonnen om het terrein aan de Alberdaweg in festivalsfeer te krijgen. Rijplaten worden aangesleept, tent wordt geplaatst, verlichting, vlaggetjes etc.

Op 1, 2 en 3 juni vind het tentfeest plaats aan de Alberdaweg te Spijk. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid voor fietsen, brommers en scooters. Voor auto’s wordt men middels bebording doorverwezen naar de parkeerplaats aan de Willem de Mérodelaan.

Op Donderdag 1 juni wordt het Tentfeest afgetrapt met een Feestelijke Bingo met super mooie prijzen. O.a. een weekendje weg, een winkelwagen gevuld met boodschappen, een kruiwagen vol buitenplanten, huishoudelijke artikelen etc. Kaarten zijn te verkrijgen in de voorverkoop bij Bloemen- en Plantencentrum Bie de Jongens, zolang de voorraad strekt. Houd er rekening mee vol = vol!! Het gaat om de laatste kaarten!!

Op Vrijdag 2 juni staat het Tentfeest in het teken van Disco voor Jong en Oud. We beginnen de avond om 18:30 uur voor de kleintjes tot 20:45 uur. Toegangsprijs is € 2.50. Vanaf 21:00 uur zal de tent open zijn voor leeftijden vanaf 12 jaar. De Julian en Koen Show zullen deze avond verzorgen. De avond eindigt om 01:00 uur! Er zijn nog kaarten te verkrijgen via Bloemen- en Planten Centrum Bie de Jongens en eventueel nog aan de deur voor € 7.50.

Zaterdag 3 juni is het Spiekster Tentfeest met Jannes, Ancora en Helemaal Hollands! Het dak gaat eraf met deze Nederlandse artiesten. Het belooft een spetterende avond te worden! De Julian & Koen Show verzorgen deze avond.
Zaterdagavond is volledig uitverkocht!!

De hoofdingang is aan de Alberdaweg, maar er is ook een ingang aan de Ripperdaweg. Het belooft een gezellige feestweek te worden.

Tentfeestcommissie