«

»

nov 06

AED cursus

AED cursus
(automatische externe defibrillator)

Wie A zegt moet ook B zeggen

Hallo, dorpsbewoners op donderdag 30 oktober is er een voorlichtingsavond gehouden door de stichting Groningen Hart Veilig in gebouw “het centrum” 27 dorpsgenoten waren aanwezig tijdens deze voorlichting, waarvoor dank.
Aan het einde van de avond heeft dorpsbelangen Bierum,alle aanwezigen een AED cursus aangeboden, deze is kosteloos en wordt aangeboden door Groningen Hart Veilig (GHV), datum en tijden volgen.
Nu is onze vraag,wie wil er een AED cursus volgen en zich derhalve ook aanmelden bij het alarmeringssysteem “ Hartslag Nu” van GHV,dit geldt ook diegene die al in het bezit is van een AED certificaat (wie A zegt moet ook B zeggen).

Een ieder die belangstelling heeft voor het volgen van de AED cursus en na het behalen van het certificaat zich daadwerkelijk gaat aanmelden bij GHV(www.groningenhartveilig.nl) kan zich aanmelden bij Wouter Zandbergen (zandbergenw@hetnet.nl) Tel : 0596592002 (voor verder info)
Ook de gene, die dus al in het bezit is van een certificaat en die zich gaat (of dit gaat doen), aanmelden bij het alarmeringssysteem van GHV, ook van deze ontvangen wij graag een mailtje op aangegeven mailadres.

Iedereen die zich gaat aanmelden bij Groningen Hart Veilig krijgt van ons een “pocket mask”
pocket mask

Deze is te gebruiken bij een eventuele reanimatie. Laten we hopen dat hij nooit gebruikt hoeft te worden.

Voor diegene die de cursus gaat volgen en slaagt ligt er ook een “pocket mask” klaar.

Dus mensen geef u op voor de cursus of meldt u aan bij GHV/Hartslag Nu

Stichting Dorpsbelangen Bierum