«

»

nov 17

Sinterklaas Intocht Bierum Zaterdag 20 november 2021

Komende zaterdag 20 november zal Sinterklaas Bierum bezoeken, hij zal vanaf 13.00 uur een rondgang door het dorp maken.

De route is als volgt: Verzamelen bij fietspad/sportveld Bierum – Spijksterweg -> Luingaweg -> Torenlaan -> Kerkstraat -> Hereweg -> Luingaweg -> Dr. Poelmaweg – > Binnenweg -> Bakkerstraat -> Borgsingel -> Kerkstraat -> Hereweg en eindigend bij Dorpshuis Baaiemerstee

Zorg alstublieft voor de 1,5 meter afstand waar mogelijk om de rondgang zo veilig mogelijk te laten verlopen!

Hierna volgt het programma in het Dorpshuis, wij verzoeken u/jullie hierbij de algemene coronamaatregelen in acht te nemen.

De kinderen van groep 1 t/m 8 gaan met de Pieten naar de gymzaal, hier zullen zij in de kleedkamer hun jassen kunnen ophangen (evt. gymschoenen mogen mee) waarna het programma van start gaat met activiteiten.

De kinderen t/m 3 jaar mogen met een van hun ouders voor het foto momentje bij de Sint, we verzoeken u te wachten tot u uitgenodigd wordt binnen te komen, houdt u zich daarbij aan de 1,5 meter afstand. We zullen u naar binnen begeleiden via de hoofdingang en verzoeken na het bezoek aan Sinterklaas via de gymzaal / zij uitgang het dorpshuis te verlaten.

Om 16.00 uur kunnen de kinderen weer gehaald worden, blijft u buiten wachten tot zij klaar zijn met de activiteiten en onder begeleiding van de pieten zich bij u zullen voegen. Mochten er nog vragen zijn, laat het gerust weten. Bij quarantaine plicht, bel of app ons (06-27281266), dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden voor een raambezoek!

Vanaf 16:00 uur zal Dorpshuis Baaiermerstee geopend zijn voor een drankje. Denk aan je CoronaCheck en ID. Vanaf 17:00 uur is de keuken open. Misschien blijft Sint en zijn Pieten ook nog wel even zitten. Hem kennende……vast wel!

Organistie Trijnie, Inge en Maaike ism SDB.