«

»

mrt 28

KSW gaat door!

Kinderspeelweek Bierum 2016

Hallo allemaal,

Wij gaan door! Kinderspeelweek Bierum 2016 is wat ons betreft een feit. In totaal hebben 30 kinderen aangegeven dat ze zeker willen meedoen, super tof! Daarnaast zijn er nog 12 kinderen die het nog niet weten, dat is natuurlijk geen probleem. Dit jaar gaan er paar dingetjes veranderen, we gaan Kinderspeelweek weer cool maken!

ksw

Hoe gaan wij dit organiseren
Heel simpel, vele handen maken licht werk. We gaan het iets anders aanpakken dan normaal. In plaats van 1 bestuur die het grootste gedeelte van de week organiseert, gaan wij terug naar 4 werkgroepjes. Iedere werkgroep zal één dag in de week gaan organiseren. Wij (Niels, Robbin, Meindert en Kevin) nemen allemaal deel aan één werkgroep, zo kunnen wij alles onderling afstemmen. Iedereen heeft het druk en dat begrijpen wij. Weinig mensen hebben de tijd om een hele week te organiseren en hierbij aanwezig te zijn. Op deze manier hopen wij meerdere enthousiaste toppers te vinden die ons willen helpen om een dag te organiseren.

ksw2

De leiding
Wij weten dat alle jeugd enthousiast is en graag mee wil helpen. Vanaf dit jaar mag je meehelpen als leiding wanneer je in het jaar 2000 bent geboren of natuurlijk eerder. Dit houdt in dat je dit jaar 16 moet worden als je leiding wil zijn. Val je er nu net tussen, wees niet getreurd, wij hebben ook voor jullie wat in petto!

Ik ben geboren in 2001
Nog geen 16, maar lijkt het je leuk om wel mee te doen/helpen, dat kan! Wij zijn opzoek naar assistent-managers (eindbaas in opleiding), je hebt dan zelf geen groepje en dus ook geen eindverantwoordelijkheid. Waar het kan help je (samen met nog iemand) de leiding van het groepje en voor de rest ben je lekker vrij! Later vertellen wij jullie hier meer over.

Hoe gaat de week eruit zien
Zoals het plaatje hierboven laat zien houden wij eigenlijk hetzelfde programma als anders aan. Later zullen wij jullie een update geven hoe het er precies uit gaat zien. Kijk er voor de rest niet van op dat er inhoudelijk wat zal veranderen, als jonge jongens uit de grenzeloze generatie (of Einstein generatie) komen er regelmatig geniale super coole ideeën naar boven, spannend!

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag
Hutten bouwen en knutselen, Survival, spelletjes en waterpret Een dagje met z’n allen op pad Kamperen en iets heel cools!

Wij staan er niet alleen voor
Alle toppers die meerdere jaren de Kinderspeelweek hebben georganiseerd, hebben aangegeven dat ze ons willen helpen. Daarnaast krijgen wij de volle support van Dorpsbelangen en gaat Tante Simone ons helpen met alle cijfertjes, toch wel fijn zo’n reken-tante.

Ik wil jullie wel meehelpen!
Wij zijn dus op zoek naar meerdere mensen/volwassenen/leuke mensen/enthousiaste mensen/mensen met humor/serieuze mensen en alle andere soorten coole mensen. Lijkt het je een leuk idee en wil je ons meehelpen? Stuur dan een mail naar kinderspeelweekbierum@gmail.com of bel/Whatsap/SMS naar 0629516112. Geef ook gelijk aan wat je leuk lijkt!

Gewoon doen! Gezien je bij één dag betrokken zal je hoog uit een aantal keer samenkomen met je werkgroepje. Daarnaast zal het fijn zijn als je op de dag zelf er natuurlijk bij kan zijn, maar het is geen must. Je hoeft natuurlijk ook helemaal geen kind te hebben die meedoet, heb je wat tijd over en lijkt het je leuk, geef je dan op!

Wij hopen dat iedereen net zo enthousiast is als dat wij zijn, tot horens!

Kinderspeelweek Bierum

Niels, Robbin, Meindert en Kevin