«

»

aug 14

Afsluiting vakantie KSW

Afsluiting van de zomer

Lieve kinderen van Bierum, wij als organisatie van ksw willen graag met jullie de zomervakantie afsluiten! Daarom hebben wij 15 augustus een middag georganiseerd met springkussens en waterspelletjes!

☀️

Onderbouw van 13:00 t/m 15:00Bovenbouw van 15:00 t/m 17:00Omdat de Corona virus nog steeds speelt zouden we het fijn vinden dat de ouders/verzorgers de kinderen halen en brengen en geen groepen vormen tijdens de activiteiten. Mocht u wel een kijkje willen nemen, zorg dan dat u voldoende afstand van elkaar houdt. Tenzij u uit zelfde huishouden komt. Wij kunnen en mogen u hier op aanspreken als u de regels niet naleeft. Er zijn genoeg vrijwilligers aanwezig om toezicht te houden op uw kinderen, dit op 1,5 meter afstand. Er wordt gezorgd voor iets lekkers en voldoende drinken.Mocht u uw kind hier voor op willen geven dan kunt u een bericht sturen naar 0622970540. Zo weten wij wat de opkomst is. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

📍

Locatie – Sportveld Bierum.

15 augustus 2020.

Kinderen uit Bierum. (Kinderen die in 2019 ook mee deden aan ksw en niet uit Bierum komen, zijn natuurlijk van harte welkom)