«

»

jan 09

Jong & oud eten samen

Eet, ontmoet en verwonder

Ontmoet elkaar. Een leuke manier om elkaar te ontmoeten en te leren kennen: een etentje met dorpsgenoten in ons prachtige dorpshuis. Misschien ken je ze, misschien niet. Iedereen die in Bierum woont (alle leeftijden) kan zich aanmelden.

Hoe werkt het? Elke vierde woensdag van de maand wordt het etentje georganiseerd door Noaberschap. Je kunt je opgeven bij Simone via het telefoonnummer 0627161683. Opgave kan uiterlijk de vrijdag vóór het etentje. Het eerstvolgende etentje staat gepland op 24 januari 2024. Opgave uiterlijk 19 januari 2024.

Wat eten we? We eten een driegangenmenu waarbij er voor iedereen iets bij is wat hij/zij lekker vindt. Ook met kinderen wordt rekening gehouden! Het menu wordt bekend gemaakt op de website van Baaiermerstee en op bierum.net. Speciale dieetwensen of allergieën kun je van te voren doorgeven.

Wat zijn de kosten? Voor volwassenen vragen we een bijdrage van € 7,50 en voor kinderen een bijdrage van € 4,00. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Vooraf : GROENTENSOEP

Diner : STAMPPOT SNIJBONEN/WITTE BONEN enHUTSPOT , BEIDE MET WORST

Nagerecht : VLAFLIP

Vanaf 15.00 uur gaan de deuren van BaaiermerStee open.U, jij bent van harte welkom !Wil je meehelpen? Wil je gezellig een praatje maken,een spelletje spelen, tafel dekken…Natuurlijk mag je ook later komen…..Wij serveren vanaf 17.30 uur de maaltijd uit.Vergeet je niet op te geven een week voor het Samen eten.

Via sms, whatsapp,telefoon: Simone 06 27161683