«

»

jul 20

Onthulling Toeristische borden.

Dag allemaal,

Enkele maanden terug kwamen Neel en Geer uit Bierum bij mij met de vraag of zij geen toeristische bordjes konden krijgen om hun restaurant en mini-camping te promoten. Dit is uiteindelijk op een zeer prettige manier uit de hand gelopen. In Spijk, Godlinze, Krewerd en Bierum komen nu bijna 60 toeristische borden te hangen. Inmiddels zijn de eerste toeristische borden al opgehaald en de reacties op de borden heel positief. Straks kunnen we de dorpsgenoten, toeristen en passanten attent maken op al het moois dat de Noordelijke dorpen te bieden hebben.

We zetten alles op alles om woensdag 26 juli as om 15.30 uur het 1e toeristische bord  te onthullen. Dat gaan we doen in Bierum. De plek geven we nog aan jullie door. Het initiatief voor de borden is daar ontstaan, dus het lijkt mij goed ook daar de onthulling te doen. De (culturele) ondernemers uit Bierum en wethouder Hans Ronde zullen samen het bord onthullen. Na de onthulling is er tijd voor een “afzakkertje” bij Neel en Geer.

Graag zien we jullie allemaal graag bij de onthulling en de aansluitende borrel. Ik nodig de besturen van Dorpsbelangen ook uit.

Geef s.v.p.  even door of en met hoeveel jullie komen. Dan kunnen we de catering soepel laten verlopen.

Met vriendelijke groet,

 

Edwin Broekman

Gebiedsregisseur

Gemeente Delfzijl

Johan van den Kornputplein 10
9934 EA, Delfzijl
Netherlands