«

»

apr 16

Voortgang Dorpshuis Bierum

Het ontwerp voor de verbouw is zo goed als klaar en we kunnen wel stellen dat Bierum een geweldig mooi en multifunctioneel dorpshuis krijgt als de plannen doorgaan zoals gepland. Onze architect, René Wubs, heeft er echt wat moois van gemaakt.

Om voor subsidies in aanmerking te komen, moest er een stichting opgericht worden. Dat is inmiddels gebeurd, Stichting dorpshuis Bierum is nu een feit, er is een bestuur samengesteld.

Voordat we de plannen gaan voorleggen aan de inwoners en verenigingen, hebben we eerst een bijeenkomst gepland op 17 mei a.s. met de heren Rijzebol en Menninga, wethouders van de gemeente Delfzijl. Voor die bijeenkomst is ook de gebiedsregisseur, Edwin Broekman, uitgenodigd en ook Pieter Knol en Mayke Zandstra van St. Groninger dorpen. Wij zullen hun adviezen meenemen in onze besluiten om te komen tot een concreet plan.

Eind mei zullen wij de uiteindelijke plannen aan de inwoners en verenigingen presenteren. Tegen die tijd zal iedereen daarvan op de hoogte gesteld worden.

Hartelijke groet,
Werkgroep dorpshuis Bierum