«

»

nov 03

NIEUWSBRIEF ST. DORPSHUIS BIERUM

NIEUWSBRIEF ST. DORPSHUIS BIERUM 2018 – 1

Ons dorpshuis Van diverse fondsen, Gemeente en Provincie hebben wij geld voor de (ver)bouw van ons dorpshuis binnen. We zijn er bijna, ……. maar nog niet helemaal. Twee fondsen moeten nog uitsluitsel geven. Deze worden dit jaar nog verwacht. Als die fondsen ook hebben toegezegd, dan is het geld wat we nodig hebben, bijna binnen. Door middel van een dorpsactie hopen we het laatste beetje nog binnen te halen. Daarover later meer. Achter de schermen zijn wij bezig met de voorbereidingen die nodig zijn als we van start kunnen gaan.

Zorgtelefoon Noaberschap Onze zorgtelefoon is al weer een jaar in de lucht. Het telefoonteam wordt steeds groter, super! Er wordt regelmatig gebeld naar de zorgtelefoon voor allerlei hulp of advies. Ook professionele zorgverleners weten ons te vinden. We mogen trots zijn op wat we met elkaar hier in Bierum al hebben bereikt! De gemeente Delfzijl heeft het initiatief van onze zorgtelefoon genomineerd voor Pronkjewail. In de ontvangsthal van het gemeentehuis worden bijzondere initiatieven uit de gemeente opgehangen, daar komt nu dus ook onze zorgtelefoon bij die op 23 november zal worden onthuld.

Heeft u een hulp- of zorgvraag, schroom niet, en bel onze zorgtelefoon. Telnr. 06-46 50 19 63. Wil je als vrijwilliger in ons telefoonteam, dan graag bellen met bovengenoemd telefoonnummer.

55+ groep De 55+ groep komt regelmatig bij elkaar en elke keer staat er iets anders op het programma. We zien bij iedere bijeenkomst de mensen genieten, er wordt veel gelachen en natuurlijk wordt er samen gegeten. Daar kijkt men iedere keer naar uit. Lijkt het u ook leuk om te komen, u bent altijd welkom. Mocht u van huis opgehaald en teruggebracht willen worden, dan kunt u bellen met Noaberschap, telnr 06-46 50 19 63. Als je het leuk vindt om een keer te helpen of mee te organiseren, dan ben je van harte welkom. Ook jongeren vanaf het voortgezet onderwijs (snuffelstage) zijn welkom.

Vragen/opmerkingen Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën over ons dorpshuis of de daaraan gekoppelde activiteiten, we horen het graag.

Hartelijke groet, Bestuur Stichting Dorpshuis Bierum Telnr. 634420