«

»

feb 14

Dorpsactie dorpshuis Baaiermerstee

Dorpsactie dorpshuis Baaiermerstee Het is eindelijk zover! Alle aangevraagde subsidies zijn toegekend en Stichting Dorpshuis Bierum is toe aan de volgende stap. Die volgende stap is, om een dorpsactie te houden onder alle inwoners van Bierum. Ons doel is om het allerlaatste restje geld binnen te halen! Gaat u er samen met ons voor om ook die laatste drempel weg te nemen?! Het dorpshuis wordt van ons allemaal en wij zullen samen zorgen dat ons dorpshuis er werkelijk komt!

Wij vragen u om een financiƫle gift. Hoe groot of klein die gift is, bepaalt u uiteraard zelf. Envelop is huis aan huis verspreid.

Wij komen de envelop weer ophalen op dinsdag 19 februari 2019. Vanaf 19.00 uur kunt u ons verwachten. Mocht u niet thuis zijn, dan kunt u de envelop afgeven aan Ellen Verlaan, Luingaweg 36. Als u liever heeft dat wij het op een ander moment bij u ophalen, dan graag bellen met telnr 06-48082402. U kunt er ook voor kiezen om uw gift over te maken naar bankrekeningnummer NL77 RABO 0309 9943 73 t.n.v. Stichting Dorpshuis Bierum. In dit geval vragen wij u om onderstaand strookje in te vullen en in de envelop te doen.

Dorpshuis BaaiermerStee

Alvast hartelijk bedankt, Stichting Dorpshuis Bierum