«

»

jun 15

Uitnodiging Informatieavond Bierum: Glasvezel aanleg

Beste inwoners van Bierum

De glasvezelcampagne van DELTA Netwerk in Eemsdelta is gestart. U bent ze misschien in de regio al tegengekomen.

De afgelopen periode heeft ook u ervaren hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is.

Thuiswerken, online les krijgen, zorg op afstand en videobellen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Internet houdt ons verbonden met elkaar.

En dan is het fijn als het allemaal goed werkt! Glasvezel geeft de meest snelle en stabiele verbinding die mogelijk is en ook Bierum krijgt internet via glasvezel van DELTA Netwerk!

Kom naar de Glasvezel Informatieavond 

We kunnen ons voorstellen dat u allerlei vragen heeft hierover. Daarom organiseren we een interactieve Glasvezel Informatieavond, speciaal voor Bierum.

U bent van harte welkom op 4 juli in Dorpshuis De Baaiermerstee, vanaf 19:30 uur. Hier zullen Charlotte en Sandra van DELTA Netwerk eerst een korte presentatie geven. Zij zullen U uitleggen wat glasvezel is en wat de voordelen hiervan zijn, maar ook hoe de aanleg in zijn werk gaat en wat u kunt verwachten qua providers en kosten. Daarna heeft u alle ruimte om vragen te stellen.

Als u geen tijd heeft om naar de informatieavond te komen, dan kunt u ook terecht in de tijdelijke winkel aan de Dijkstraat 53 in Appingedam of Landstraat 16 in Delfzijl. Of u kunt alvast kijken op deltanetwerk.nl.

Tot ziens op 4 juli!