«

»

jan 23

Wielrenners Bierum e.o.

Hoi wielrenners uit Spijk en omgeving!

MIjn naam is Merijn de Haan ik woon in Spijk!

Ik heb 1 grote hobby en dat is wielrennen!

Wedstrijd Wielrennen daar ligt mijn passie en hoop ik ook ver in te komen.

Ik train 6 dagen in de week, in de winter 2x in de week middels spinning bij de sportschool en de rest op de racefiets of mountainbike.

Voor nu train ik zoveel het mogelijk bij mijn vereniging de NWVG in Groningen op de zaterdag en zondag, maar vanaf Februari zullen de trainingsdagen weer de dinsdag en donderdag gaan worden en rij ik mijn wedstrijden op de zaterdag en/of zondag.

Leuk verhaal hoor ik je denken en wat moet ik hier mee?

Nou, ik weet dat er best veel wielrenners in Spijk en omgeving zijn die veelal alleen fietsen,

hoe mooi zou het zijn dat we in groepsverband met elkaar gaan fietsen daar waar het kan en past.

Ik train op specifieke trainingen als oa interval, piramide blokken, tijd blokken, duur met sprint blokken, maar ook gewoon rustige trainingen alla tranquilo , piano piano, vogeltjes kijken van 2’5 a 3 uur!

Meestal train ik samen met mijn vader, maar we zouden graag met meer willen trainen,  hoe groter de groep hoe meer je er ook nog weer aan hebt.

Via dit bericht willen we proberen een app groep op te zetten, waarin we dan middels een bericht met elkaar kunnen fietsen! 

Je staat natuurlijk vrij om aan te sluiten/ deel te nemen als het je qua training en tijd/ dag past en wil je zelf een oproep doen in de groep voor een training dat mag natuurlijk ook!

mijn gemiddelde snelheid ligt gemiddeld rond de 30 km per uur, dit hangt uiteraard af van de training, want bij een duurtraining mag ik daar niet boven komen 🙂 maar in overleg kan dit ook aangepast worden natuurlijk.

Lijkt het je wat?

Geef je 06 nummer dan door via 

marcel.letteke@gmail.com

Groetjes Merijn de Haan