«

»

sep 13

Tocht om de Noord 2021

Beste Baaiermers,

Op zaterdag 18 september a.s. komen de (3.900) wandelaars, die deelnemen aan de ‘Tocht om de Noord’, door Bierum en door Baaiermerstee tussen 09.00 uur en 15.00 uur!

Het zou leuk zijn als het voor de wandelaars een feestje wordt om door Bierum te lopen. Wij zorgen voor muziek op de hoek van Luingaweg/Hereweg en er is muziek vóór Baaiermerstee én in de Watumhal. Bij de Baaiermerstee kunnen de wandelaars eten en drinken en even gaan zitten als ze dat willen.

Het thema van deze editie van Tocht om de Noord is 75 + 1 jaar bevrijding. Op de route komen ook militaire voertuigen langs.

Onze vraag aan u is om de straten waar ze langs gaan te versieren met (Baaiermer) vlaggen of andere versieringen. Moedig ze aan en geniet ervan!

De route van de wandelaars: ze komen vanaf Spijk en gaan via de Hereweg, dóór Baaiermerstee en via de Smidslaan, linksaf de Bakkerstraat op, over de Borgsingel, om de Sebastiaankerk heen over de Torenlaan, linksaf de Luingaweg op en vervolgens via de Krommeweg naar Losdorp. We maken er samen een feestje van, Vrijwilligers Baaiermerstee