«

»

jan 19

Coronaproof Puzzeltocht door Bierum

Beste Bierumers,

Ben jij het binnen zitten ook wel een beetje zat? Kom dan naar buiten! Op zondag 31 januari organiseer ik voor iedereen die er weer eens op uit wil een geheel coronaproof puzzeltocht door ons mooie Bierum.

Ga met je team op pad met een vragenlijst waarvan de antwoorden allemaal op straat te vinden zijn. De puzzeltocht kent geen vaste route, die bepaal je namelijk zelf. Ook kies je zelf hoe laat je start en mag je er zo lang over doen als je wilt, zorg alleen dat je voor het donker wordt klaar bent. 

De puzzeltocht is geschikt voor iedereen die het leuk vind om te speuren en lekker buiten te zijn, zowel jong als oud. Kinderen hebben waarschijnlijk wel wat hulp nodig van een volwassene.  Bij deelname ontvang je voor zondag 31 januari een envelop met de vragenlijst thuis. Maak de envelop pas open als je start met de puzzeltocht. Lever de antwoorden vóór 17.00 uur in bij Hereweg 54 (Thuishuis Bienander). In de loop van de avond zal op de facebookpagina van Bierum de winnaar bekend worden gemaakt.

We hebben wel een paar regels om ons aan te houden:

  • Doe de tocht met je eigen huishouden of met maximaal 1 ander persoon, m.u.v. kinderen.
  • Kom je andere puzzelaars/dorpelingen tegen, hou dan altijd minimaal 1,5 meter afstand. Loop vervolgens weer met je eigen team verder.

Deelnemen is gratis. Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 29 januari door te mailen naar annemijndeweerdt@live.nl. Vergeet hierbij niet je adres door te geven voor het bezorgen van de vragenlijst. Wil je met meerdere teams uit één huishouden spelen, geef dat dan ook door zodat je voldoende vragenlijsten krijgt.

Alvast veel puzzelplezier!

Groetjes Annemijn de Weerdt