«

»

feb 05

Sjoelen en Happaas bij 55+

24 januari hebben we een gezellige 55+ middag gehad. Het thema was Hollandse spelletjes en Hollandse Happaas. Onder het genot van een kopje koffie/thee en een heerlijk gebakje werd er gezellig bij gepraat. Al gauw ging men fanatiek bezig met allerlei spelletjes. Voor de sjoelers was er een verrassing. Brian had een nieuwe wedstrijdbeker beschikbaar gesteld.

Grote hilariteit was er bij de sjoelers. Wat bleek? Gré was zo fanatiek aan het sjoelen, maar toen de punten werden opgeteld, had ze veel minder punten als anders. Wat bleek nu? Het middenschotje van de sjoelstenen was niet verwijderd.

Ondertussen waren de vrijwilligers druk bezig om de Hollandse Happaas op de tafels neer te zetten. Simone & Willy hadden hun best goed gedaan. Het zag er allemaal schitterend uit.

Toen men uitgespeeld was, gingen we aan de Hollandse Happaas. We begonnen met soep. Daarna kon men kiezen uit allerlei lekkers. Schnitzels, gehaktballen in satésaus, wraps, eitjes, een amuse van macaroni, sla, quiche, en nog veel meer. Ter afsluiting werden de prijswinnaars van de sjoelers door Jolanda bekend gemaakt. Eerste Prijs was voor Gerard met 423 punten, tweede Prijs was Geert met 372 punten, Derde Prijs Brian 369 punten. De Poedelprijs was voor Arie.

Er werd nog gezellig nagepraat over de middag. De vrijwilligers hebben alles weer aan de kant gemaakt. Simone & Willy hartelijk bedankt voor het maken van al dit lekkers. We konden terug kijken op een fijn samen zijn