«

»

mei 08

“Schoolreis” 55+

Beste 55+’ers,

Het is gelukt….., we gaan met z’n allen een dagje uit naar …….!!!!???

De gemeente Delfzijl en Bakker Bierum maken het mogelijk om een bus te huren, zodat we gezellig met elkaar op reis kunnen. De bus is geschikt voor rolstoelen en er is een toilet aanwezig. Tevens is er onder in de bus ruimte voor inklapbare rolstoelen, rollators enz. Dus ….. iedereen kan mee!

DIT GELDT VOOR IEDEREEN DIE OUDER DAN 55 IS!! GEEF JE OP, OOK AL BEN JE NIET EERDER OP EEN 55+MIDDAG GEWEEST. HOE MEER MENSEN HOE……!

 Bedankt.

Wanneer : vrijdag 18 mei 2018 Vertrektijd : 09.30 uur Vertrekplaats : oude brandweerkazerne, Luingaweg 24

De vrijwilligers hebben gespaard voor kortingsmunten voor een dagje uit, u hoeft dan ook maar € 7,- te betalen voor de entree van het park. Het drinken en de lunch mag u zelf meenemen, net als vroeger, een kadetje met gebakken ei 😊 bijvoorbeeld, maar u kunt ook eten en drinken kopen op het park.

De terugreis is om 15.30 uur. Aansluitend gaan we eten bij Restaurant Eemshaven in Losdorp. We hebben kunnen regelen dat we voor € 12,50 een diner krijgen wat bestaat uit: • Groentesoep • Schnitzel • Patat en groentes • IJsje Dit diner is exclusief drankjes. Mocht u dieetvoorschriften hebben, dan vernemen we dat graag bij opgave.

Het is heel belangrijk dat u zich opgeeft vóór vrijdag 11 mei. Graag bellen met Ellen op telnr: 06-48 08 24 02 We hopen dat iedereen meegaat, we gaan er een geweldige dag van maken!