«

»

sep 08

Hallo 55+ers

Hallo 55++ Hopelijk heeft iedereen genoten van de vakantie en van onze geweldige feestweek,Kinderspeelweek, complimenten aan alle vrijwilligers � � “Bierum heeft het, daar leeft het”.

Vol enthousiasme beginnen wij weer met onze activiteiten:) WEESWELKOM,ooknieuwelingen, sluit aan bij een activiteit die u leuk vindt. Maar pakt u even de agenda erbij, want er is, het 1 en ander veranderd.

Wij beginnen donderdag 14 september met koffie/thee , tijd voor vakantieverhalen en of ………envervolgens een spetterende BINGO te spelen. Entree €5,00 ( consumpties en patat/ snacks evt. zijn voor eigen rekening) Tot 14 september om 15.00 uur in Baaiermerstee i.p.v. de dijk.

Donderdag 5 oktober i.p.v. 12 oktober hebben wij 55+ en gaan wij naar de dijk. Vertrek om 13.15 vanaf Luingaweg 24, verzamelen voor de auto En samen Fietsen kan ook , voor wie dat wil en kan AUBUOPGEVENBIJSIMONEop14september of bellen met 06 27161683 !!!!!!! (Dit ivm voorbereiding van de dag) De vragen zijn : gaat u met auto of fiets? Neemt u , uw rollator mee?

Wij gaan dan naar Nieuwstad waar wij vervolgens naar het informatiecentrum / grijze keet gaan waar wij enthousiast worden ontvangen door Meriam, Michel, Rob en Hessel ? Zij vertellen u alles over de bakken, wat er gekweekt wordt, ecologisch, zeewier, binnendijks, de doorlaat en ideeën voor de toekomst. Meriam zorgt ook voor een lekker bakje koffie/thee met koek � � Dus stel al uw vragen aan de heren, zij hebben kennis over onze dijk.

Daarna gaan wij terug naar Bierum , luingaweg 26 waar wij napraten onder het genot van een glas fris of borrel en waar we onder toeziend oog van een chefkok gaan genieten van een visje. Voor het vis betaald u de dagprijs en voor fris €1,00 en wijn/bier €2,00 fooienpot staat dan op tafel, graag zelf bijhouden bvd Deze flyer is dus voor september en oktober. TotZiens, de vrijwilligers ( Wilt u vrijwilliger worden of deelnemen aan 55+, dan zien wij u ook graag!